AGESDER -

PCM Eğitimleri (Samsun – İzmir- Kocaeli)

• 23.11.2018
  • 929 kez okundu
Kocaeli, İzmir ve Samsun İlleri, İlçeleri ve Civar İller İçin PCM Eğitimleri (3-5 Aralık 2018- Samsun – İzmir- Kocaeli)
Son Başvuru 26.11.2018 Pazartesi günü saat 17:00
Eurodesk Türkiye Ulusal Koordinatörlüğü tarafından Eurodesk Samsun,Kocaeli ve İzmir temas noktalarının ortak çalışması ile 3-5 Aralık 2018 tarihlerinde, Samsun’da, gençlik alanında kaliteli projeler geliştirmek amacıyla PCM (Proje Döngüsü Yönetimi) eğitimi yapılacaktır. Katılımcıların konaklama ve yemek harcamaları Eurodesk Türkiye tarafından karşılanacak olup seyahat masrafları ise kendilerine ait olacaktır. Eğitim programı ve eğitimin yapılacağı otel bilgisi yalnızca başvurusu kabul edilen katılımcılara gönderilecek olup kontenjanlar 80 kişi ile sınırlıdır. Eğitim; kamu, sivil toplum, üniversite ve özel sektör temsilcilerinin katılımına açıktır.
Katılımcıların 18 yaşını doldurmuş olmaları ve ‘gönüllü’ olarak bu eğitime katılmaları beklenmektedir. (Görev izni işlemleri yapılmayacaktır.)
Başvuru formunda yazdığınız tüm bilgiler gizli tutulacaktır. Katılım durumunuz, sorulara verdiğiniz yanıtlar çerçevesinde değerlendirilecektir. Bu nedenle lütfen tüm bilgileri titizlikle doldurunuz ve motivasyonunuz hakkında açıklayıcı bilgiler veriniz.
Not: Başvurular 26.11.2018 Pazartesi günü saat 17:00’de sona erecektir. (Son başvuru tarihinden sonra gelen başvurular değerlendirilmeyecektir.)
-Kocaeli Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi “PCM” ( 3 – 5 Aralık 2018 Kocaeli ) Başvuru Formu İçin Tıklayınız.