AGESDER -

• 25.08.2016
  • 1.597 kez okundu

26-27 Eylül 2016 – Çanakkale 18 Mart Üniversitesi

Erasmus+ Programı faaliyetlerinden Yükseköğretimde Bireylerin Öğrenme Hareketliliği (Ana Eylem 1 – KA103) 2016 yılı çağrısı kapsamında öğrenci ve personel hareketliliği faaliyetleri gerçekleştirmek üzere Türkiye Ulusal Ajansına  başvuruda bulunan kurumların katılımıyla Yükseköğretimde Öğrenci ve Personel Hareketliliği Faaliyeti Proje Yönetim Toplantısı düzenlenecektir.

Gerek yeni döneme ilişkin bilgi paylaşımında bulunmak gerekse faaliyetlerin    başarılı    bir   şekilde organize edilebilmesi ve sözleşme sürecinin etkin bir şekilde yürütülebilmesini temin etmek amacı ile planlanan toplantı 26-27 Eylül 2016 tarihlerinde Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecektir. Yeni dönemde gerçekleştirilecek faaliyetlerin sorunsuz bir şekilde yürütülebilmesi amacıyla toplantıya katılım önem arz etmektedir. Aşağıda yer alan taslak gündem çerçevesinde gerçekleştirilecek toplantıya, kurumlarımızı temsilen azami iki kişinin katılımı beklenmekte ve toplantıya katılacakların en geç 9 Eylül 2016 cuma mesai bitimine kadar  aşağıdaki linkten kayıt yaptırılması gerekmektedir.

Not :  Her yükseköğretim kurumundan en fazla iki katılımcı için kayıt alınmaktadır. İkiden fazla katılımcıya kayıt yaptıran kurumların başvuruları kontenjana ve öncelik sırasına göre değerlendirilebilecektir.

KAYIT İÇİN TIKLAYINIZ.